In Sport Virksomhedsaftale

Hos In Sport har vi god erfaring med salg af sportstøj og –udstyr til virksomheder, og vi varetager alle opgaver – store som små.

 

Virksomhedsbesøg

Skal jeres medarbejdere udstyres med løbetøj og –sko, have et inspirationsoplæg eller noget helt tredje, så lad os stå for det.

Som specialbutik yder vi nogle helt unikke services. Vi tilbyder blandt andet at komme ud til jer i virksomheden og lave løbetest, så medarbejderne får de helt rigtige løbesko med hjem. Vi kommer gerne på besøg med et udvalg af vores produkter, og vi tilbyder råd, sparring og inspiration.

 

Sportstøj med firmalogo

En anden service, vi tilbyder, er tryk på sportstøj – lige fra navnetryk til individuelle sportsudøvere til sportstøj med firmalogo, slogans o.l.

Der er mange grunde til at give virksomhedens medarbejdere sportstøj med firmalogo på. Medarbejderne fungerer som ambassadører for virksomheden og med tryk på løbetøjet, kan du ikke bare synliggøre din virksomhed men også styrke virksomhedens image som en arbejdsplads med fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel.

 

DHL-stafet

In Sport har gennem flere år leveret tøj til den traditionsrige DHL-stafet. Vi tilbyder dig og dit hold funktionelle løbe t-shirts i et hav af farver med logo.

Bestil på 86 19 86 66 eller info@insport.dk

 

Kontakt os her for at høre mere om mulighederne.

 

 

In Sport har blandt andet samarbejdet med følgende virksomheder: