Om In Sport

Om In Sport
In Sport er en sportsbutik i hjertet af Aarhus C, som har specialiceret sig inden for ketchersport, løb og triathlon. Du finder alle de bedste og fedeste brands i vores sortiment som bl.a. omhandler Danmarks største ketcherudvalg i tennis, squash og badminton
Vi er nogle glade sportsnørder, der sætter stor pris på at give den bedste service og rådgivning indenfor badminton, squash, tennis og løb, hvor vi til dagligt dyrker enten den ene eller anden sport. Vi ved derfor om nogen, hvor vigtigt det er med det helt rigtige udstyr til sportsgrene, som badminton, tennis, squash, triathlon og løb er, hvor vigtigheden af de helt rigtig badmintonketcher, tennisketcher, squashketcher, badmintonsko, squashsko, tennissko eller løbesko er. Så om du mangler ny badmintnontaske, tennistaske, grip eller bare skal have lidt lækkert nyt til gardaroben, så kan du altid være sikker på at få den mest kompetente service og rådgivning ved at handle hos os i In Sport - enten online eller i vores fysiske butik i hjertet af Aarhus C.

In Sports historie
In Sport åbnede dørene for første gang i 2001 i et lille lokale i Vestergade med det klare formål, at give den bedste service og rådgivning indenfor løb og ketchersport. Jan som er butikkens ketcherekspert og Mads som er butikkens løbeekspert åbnede sammen butikken In Sport, som er en helt unik kombination af eksperviden i ketchersport og løb, hvor interessen stammer fra et elitemiljø i ketchersport og løb. I dag ligger butikken i Klostergade 28, hvor In Sport åbnede i januar 2015 i nye flotte lokaler med endnu mere plads til dyrke passionen for ketchersport og løb. 

Jan er tidligere elite squashspiller i Team Aarhus, samt squashtræner, og spiller i dag squash på divisionsniveau. Jan er desuden passioneret badminton- og tennisspiller ved siden af, hvor Jan igennem tiden har samlet enorm stor viden om badminton og tennis. Så igennem hans over 20 års erfaring som ketcherekspert i diverse sportsforretninger er Jan absolut Danmarks bedste indenfor rådgivning i ketchersport.

Mads er tidligere eliteløber i Aarhus 1900 og har været en del af det danske landsholdet. Mads har løbet alt mellem 800 m. til marathon og har opnået flotte resultater, med nogle impornerende PR - det er blevet til mere end 20 danske mesterskaber for Mads. 
Mads er ekspert i rådgivning af løbeudstyr og løbeskader, og har mere end 15 års erfaring i løbestilsanalyser.