Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra In Sport. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og In Sport

Har du spørgsmål, så henvend dig gerne på e-mail: info@insport.dk. Ved alle henvendelser, der drejer sig om en allerede afgivet ordre, bedes du have ordrenummeret parat, da det letter behandlingen af din henvendelse.
 


Leveringsbetingelser

Leveringstid: Vi leverer dine varer indenfor 1-3 hverdage.

Ved køb over 500 kr. er fragten gratis. Dette gælder dog kun postnumre i Danmark.

Ønsker du at spare fragten, er du altid velkommen til at afhente dine varer i butikken:

In Sport

Klostergade 28 

8000 Aarhus C. 

Fragtpriser med GLS til GLS Pakkeshop:
0-5 kg.        60,-
5-10 kg.      75,-
10-20 kg.   130,-
20-30 kg.   190,-
30-40 kg.   240,-
40-50 kg.   290,- 

Levering af varer fra In Sport anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret, Forsendelsen af varer sker med GLS, som sendes til nærmeste valgte GLS Pakkeshop. I enkelte tilfælde kan der sendes med Post Danmark, dette kræver en telefonisk forudgået aftale mellem køber og In Sport.

Fragt på forsendelse af varer købt på Insport.dk er beregnet ud fra vægt og størrelse på varen. Forsendelsesgebyret dækker In Sports omkostninger til forsendelse herunder emballage, porto og forsikring. Fragt oplyses til dig inden du godkender din handel.

 

Der kan i meget få tilfælde være udsolgte varer, som figurer som "På lager", idet lagersystemet ikke har rigistreret et evt. salg korrekt. Du vil således få besked om dette, og leveringstiden kan derfor tage længere tid. 

Risikoen for varer købt hos In Sport overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.


 

Fortrydelsesret og retunering

Har du mod forventning ændret mening, er der 30 dage til at fortryde dit køb - gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Det er vigtig at varens originale emballage ikke er ødelagt, hvis du skal være sikker på at få det fulde beløb retur. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

 

Ønsker du pengene refunderet, beder vi dig vedlægge en seddel med reg. nr. og konto nr.

 

VAREN RETUNERES TIL:

In Sport

Klostergade 28

8000 Aarhus C

 

Sørg altid for at pakke varen forsvarligt ind, da du har ansvaret for pakken, til den når frem til os.


 

Reklamation

Som forbruger har man to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

Hvis varen mod forventning har fejl eller mangler, når du modtager den, har du dermed to års reklamationsfrist i henhold til købeloven.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra In Sport, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til In Sport med det samme.

Ved reklamationer klages via mail eller på telefon til In Sport. Reklamationstiden er normalt 1-2 uge fra In Sport har modtaget reklamationen. Du vil som kunde herefter få varen ombyttet eller pengene retur, hvis du får medhold.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, In Sport har stillet dig i udsigt.
 

Oplysning om klagemuligheder

EU-Kommissionens online klageportal kan anvendes ved indgivelse af en klage. Klage kan indgives her -http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info(a)insport.dk


 


 

Pris og betaling

Ved In Sport kan du bestille dine varer online og betale via:
- Dankort / Visa Dankort 

- Mobilpay

- eDankort  

- MasterCard (dansk)Betalingen gennemføres først ved afsendelse af varen.

Alle priser på web-adressen http://www.insport.dk er i DKK og er altid inkl. moms.
 
 


 

Sikkerhed ved online betaling

Betaling til In Sport sker i samarbejde med Wannafind og PBS ved Wannafind.dk's betalingsgateaway, der er godkendt og PCI certificeret af Fort Consult. Betalingskortnummer og udløbsdato sendes til PBS i krypteret form. Uvedkommende kan ikke opsnappe informationer om dit betalingskort. Oplysningerne gemmes ikke af IN Sport.
  

Privacy Policy

Her kan du læse om, hvordan In Sport bruger dine oplysninger.

 

Tilmelding til nyhedsbrevet

Når du afgiver din mail, giver du In Sport tilladelse til at sende dit nyhedsbreve til den tilmeldte e-mailadresse. Vi udgiver ca. 10 nyhedsbreve om året.

Du kan til enhver tid framelde dig. Ønsker du at framelde dig In Sports nyhedsbrev kan det ske her

 

In Sport deler eller videresælger aldrig dine oplysninger. Der deles ikke oplysninger med 3. Part.

 

Adgang til dine oplysninger

Ifølge Persondataloven har du ret til at vide, hvilke data vi har på dig, og du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

 


In Sport tager forbehold for trykfejl, opdateringsfejl og udsolgte varer.